Wij zijn Party Tours.

“Hier om jouw festival compleet te maken”.


Het Party Tours Team.

Party Tours bestaat op dit moment uit een heel hecht, gedreven en feestend team vol toppers.

Wij staan allemaal klaar om jou, binnen ons eigen specialisme, verder te helpen.

Angelo

Partying Founder


Ricardo

Technical Support


Dena

Social Media Artist


Laura

Customer Support Reisleiding Zoetermeer

Betaalbaar.

Alle Party Tours busreizen zijn betaalbaar. De prijs – kwaliteit verhouding van onze reizen stijgen ver boven deze van de concurrenten uit. Wij vinden het belangrijk dat elke festivalganger goed geregeld en veilig vervoer naar een festival heeft. Om dit voor een grote doelgroep mogelijk te maken is een lage ticketprijs nodig. Door goede relaties met onze partners en een kostenbewust beleid, kunnen wij lagere prijzen dan de concurrent hanteren.

Gezellig.

Eén-en-al gezelligheid bij onze busreizen! Voorzie jezelf van een drankje in de bus en maak een gezellige babbel met de mensen om je heen. Wij zorgen voor een lekker muziekje op de achtergrond zodat je alvast in de stemming kan komen

Zorgeloos.

Bij Party Tours staat de service voorop. Wij zorgen ervoor dat elke reis tot in de puntjes geregeld wordt. Zo krijgt iedereen een gratis flesje water bij de terugreis. Ook kunnen wij precies zien waar de bus is. Zo hoef je, als je reist met Party Tours, bij de terugreis nooit naar je bus te zoeken! Wij zorgen ervoor dat elke reis tot in de puntjes geregeld wordt. Bij ons is een lach op jouw gezicht het enige wat telt.

Snel.

Party Tours kent geen eindeloze tussenstops, maar zorgt voor een snelle reis naar het festival. Zo is er meer tijd om van het feest te genieten!

Hoe wij werken.


 • Connector.

  Je promoot de busreis.

  Als aanspreekpunt (of promoter) van een reis ben jij de gene die naar trots is om een Party Tours busreis te mogen begeleiden. Hierbij hoort een stukje promotie, bijvoorbeeld een post op Facebook of Instagram.

 • Connector.

  Je checkt iedereen in.

  Het enige wat je als aanspreekpunt van de reis hoeft te doen, is daar te zijn voor al onze passagiers. Daarbij hoort ook het inchecken tijdens de heenreis. Overigens heb je (in de meeste gevallen) bij de terugreis geen omkijken naar het inchecken/bijhouden van de lijst. Hier komt de festivalmanager in actie.

 • Connector.

  Je geniet van je festival.

  Een busreis “regelen” betekend bij Party Tours niet minder genieten van het festival, in tegenstelling tot dat; het is alleen maar meer genieten. Tijdens het festival mag je net zo hard los gaan als anders, dit moedigen wij alleen maar aan. De terugreis wordt tenslotte (vaak) geregeld door de festivalmanager.

 • Connector.

  Je wordt hier rijkelijk voor beloond.

  De busreis regelen betekend een beloning. Party Tours staat bekend om het delen; hoe meer je, je inzet, hoe meer je hiervoor terugkrijgt. Zo verdien je met gemak! je festivalticket terug, en reis je bovendien altijd gratis.