Koningsdag 2017 met o.a.: Loveland van Oranje, Kingsland en Nassau Festival

In Nieuwsberichten by Dena Nijsten

Koningsdag is één van de heerlijkste dagen van het jaar. Niet alleen heeft vrijwel iedereen vrij, maar er staan ook mooie festivals op de planning.

We vieren het inmiddels alweer een aantal jaren op 27 april. Ook dit jaar trakteert Willem ons op een aantal heerlijke feestjes. Zowel Kingsland en Nassau Festival als Loveland van Oranje presenteren ons een echte Koninklijke line-up van internationale zwaargewichten.

Loveland van Oranje zet onder andere Sam Paganini, Dubfire, ROD en Alan Fitzpatrick op de kaart. Nassau Festival biedt in een samenwerking met onder andere Reaktor en Straf_Werk tegengewicht met namen als Hot Since 82, DVS1, Dax J en De Sluwe Vos. Kingsland is toch wel het house-festival bij uitstek tijdens deze dag. Zij houden de line-up voor nu nog even geheim, maar wij gokken op onze eigen nationale sterren.

Op Koningsdag wil je natuurlijk niet met de drukke trein en daarom bieden wij een alternatieve vervoersmogelijkheid aan. Samen met andere reizigers uit jouw stad vervoeren wij jou naar en van de festivals op Koningsdag 2017 met een partybus met zitmogelijkheden, die er alvast voor zorgt dat jij in de stemming komt voor het festival.

Wij vervoeren jullie naar deze en andere festivals. Ga naar bustickets en kijk of wij vanuit jouw stad rijden.