Party Tours klantenservice

“Bij Party Tours staat de klant centraal”

Wij helpen je graag verder!

De klantenservice van Party Tours staat van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 – 20.00 voor je klaar. Ook buiten deze uren checken wij geregeld de inbox en zullen bij spoedgevallen zo snel mogelijk reageren. Om je alvast op weg te helpen hebben we hieronder de meest gestelde vragen genoteerd. Heb je buiten deze vragen om nog een vraag of misschien een op – of aanmerking? Neem dan gerust contact met ons op.


Veelgestelde vragen

de busreis
Party Tours zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je vervoer naar en van een festival. Ons vervoer is betaalbaar, betrouwbaar, snel en tot in de puntjes georganiseerd. We hebben een aantal concrete punten voor je neergezet, zodat je alvast een beeld kunt krijgen van de Party Tours reizen. Heenreis: – Je wordt in een centraal punt in jouw stad opgehaald. – Het feest begint direct in de bus, er staat een lekker muziekje op en we doen gezellig een drankje. – Je wordt voor het festival afgezet. – Wij, van Party Tours, weten hoe belangrijk het om zo veel mogelijk tijd op het festival zelf door te brengen. Daarom hebben rijden we, in tegenstelling tot alle concurrenten, altijd direct naar het festival toe, zonder tussenstoppen. Is dat even relaxt?! Tijdens het festival: – Je hebt tijdens het festival bij Party Tours altijd een aanspreekpunt. Is er iets aan de hand? Moet je onverwachts snel naar huis? Spreek dan de reisleider aan, we gaan met onze service graag verder dan alleen de heen- en terugreis. Terugreis: – Onze bussen staan op tijd klaar tijdens het einde van het festival. Bij binnenkomst wordt er een gratis flesje water aangeboden, zo kan je even bijkomen van het feestje. – Als je met Party Tours reist hoef je niet lang te zoeken naar je bus. Door goed contact met de chauffeurs en speciale apparatuur, is er bij ons altijd de locatie van de bus beschikbaar. Deze kan opgevraagd worden bij de reisleider. – We willen je het liefst zo dicht mogelijk bij huis afzetten. Wij hebben daarom altijd 3-5 afzetplaatsen beschikbaar. De bus rijd in één efficiënte lijn langs alle afzetplaatsen, zo ben je lekker snel thuis.
Alle Party Tours touringcars zijn voorzien van borden waarop duidelijk “Party Tours” staat aangegeven. Zie hieronder een voorbeeld van onze borden op de bus:
Ondanks dat we met onwijs gezellige groep reizen en de sfeer er bij Party Tours altijd goed in zit, is het ook fijn om een lekker muziekje op te hebben staan. De reisleider van Party Tours zorgt er daarom voor dat er bij elke busreis muziek in de bus gedraaid wordt. Wil je jouw eigen muziek draaien in de bus? Neem dan een cd’tje mee en geef deze aan de reisleider!
Wij vinden het erg belangrijk dat onze passagiers een vast aanspreekpunt hebben tijdens hun busreis. Bij Party Tours zorgen wij er daarom ook voor dat er voor-, tijdens- en na elke busreis een vast aanspreekpunt aanwezig is. Onze spontane, leuke reisleiders posten altijd voor de reis een Facebookbericht in het betreffende Facebookevenement, zo weet je gelijk wie het aanspreekpunt tijdens de reis is!
De vertrektijden van de betreffende busreis kan je op een aantal plekken terugvinden: – Op de pagina waar de tickets zijn aangeschaft. – Op de bustickets zelf – In het Facebookevenement Mocht je de vertrektijden hier niet terug kunnen vinden, of misschien zijn er toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons (of je reisleider) op.
Bij Party Tours vinden wij het belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij huis wordt afgezet. Daarom hanteren wij bij elke busreis 3 tot 5 afzetplaatsen bij de terugreis. Je wilt tenslotte na zo’n lange dag zo snel mogelijk je bedje in kunnen duiken. Wil je toch een extra afzetplaats? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is. We denken graag met je mee!
regels
Tijdens onze busreizen mag je bij ons je eigen drank en eten meenemen. In de bussen mag er, gedurende de hele reis, gegeten en gedronken worden. Zorg er alleen wel voor dat afval in de betreffende afvalzakjes wordt gestopt, zodat de bus schoon blijft. Ook willen we je vragen om geen glazen flessen mee te nemen in de bus.
We kunnen ons goed voorstellen dat het fijn is om te kunnen roken in de bus, maar helaas is dit verboden. Mochten we toch doorhebben dat er gerookt wordt in de bus, dan kunnen de betreffende personen (na een enkele waarschuwing) direct uit de bus gezet worden.
Ervaring leert dat er soms mensen zijn die, door omstandigheden, de vertrektijd niet kunnen halen. Wij hebben daarom altijd een reisleider beschikbaar per sms of whatsapp. Stuur de reisleider een SMS-bericht en laat hem/haar weten dat je verwacht te laat te komen, dan houden we hier rekening mee. Omdat het in het ergste geval zo kan zijn dat je bijvoorbeeld je telefoon kwijt bent en de terugreis niet haalt, is er altijd een Party Tours organisator aanwezig met een passagiersauto. De organisator blijft altijd 5-15 min langer wachten dan de laatste vertrokken bus om je toch nog uit de brand te kunnen helpen.
bustickets
Wij, van Party Tours, vinden het belangrijk dat je makkelijk, vlekkeloos en snel bustickets kunt boeken. Daarom werken we met een geavanceerd ticketsysteem. Tickets kunnen geboekt worden door op het juiste festival te drukken in het festival-overzicht op de volgende pagina; We hebben hieronder in 5 makkelijke stappen uitgelegd staan hoe je de tickets aanschaft. Stap 1: Ga naar de busticket-pagina van het betreffende festival. Stap 2: Vul de gegevens van de hoofdboeker in. Stap 3: Vul de namen van alle extra deelnemers in. Stap 4: Geef hoeveelheid tickets aan. Stap 5: Druk op doorgaan en controleer je gegevens. Stap 6: Boek de tickets en reken af via IDEAL of PayPal.
Helaas is het, zoals bij festivals, niet mogelijk om je busticket te retourneren. Wel is het mogelijk om een vervanger te zoeken en je ticket te verkopen aan derden. Hierbij moet er bij ons wel een naamswijziging doorgegeven worden. Kan je om een specifieke reden echt niet mee met de busreis? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Dit kan per mail: info@party-tours.nl of per Facebook: www.facebook.com/PartyToursNL
Helaas is het normaliter niet mogelijk om enkel voor een heen- of terugreis een busticket te boeken. In sommige(zeer beperkte) gevallen is dit wel mogelijk, bijvoorbeeld als er plekken over zijn. Om erachter te komen of dit kan, kan er één week voor het festival contact met ons opgenomen worden. Zet even in een mail voor welk festival en om hoeveel personen het gaat. Stuur dit naar; info@party-tours.nl. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
Een enkele keer komt het voor dat een busreis geannuleerd wordt. Maak je geen zorgen, dit gebeurd gemiddeld maar 1 keer in het jaar. Mocht het toch gebeuren, dan krijg je dit tijdig te horen, met een maximum van 1 week voor het festival (tenzij er bijzondere omstandigheden zijn). Het, door jou betaalde, bedrag wordt binnen 4 uur overgeboekt naar de betreffende rekening. Wij maken gebruik van een ING- rekening, mocht je een andere rekening bezitten, dan heb je het bedrag max 1 dag later op je rekening staan.
Wat vervelend dat je geen ticket binnen hebt gekregen na het betalen. Misschien is de ticket in je SPAM-box verdwaald geraakt? Zo niet, neem dan even contact met ons op, dan sturen we je tickets binnen 24 uur op. Dit kan per mail: info@party-tours.nl Of per mail: www.facebook.com/PartyToursNL
betalen
Party Tours bustickets kunnen per iDEAL of Paypal aangeschaft worden. Betaal je liever cash? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we of dit mogelijk is. Dit kan per mail: info@party-tours.nl Of per Facebook: www.facebook.com/PartyToursNL
Vervelend dat je geen betaalbevestiging hebt ontvangen. Het is verstandig om je SPAM-box te checken. Mocht je betaalbevestiging en je busticket hier ook niet inzitten, neem dan even contact met onze servicedesk op. Dit kan per mail: info@party-tours.nl Of per Facebook: www.facebook.com/PartyToursNL
Wat vervelend dat je niet in staat bent om in de aanmeldperiode een ticket te kopen. Helaas is een aanmeldperiode voor ons essentieel om de busreis te kunnen organiseren en busplekken vast te kunnen leggen. Je bent daarom alleen zeker van een plek als je een busticket aanschaft wanneer dit mogelijk is. Maar.. uitzonderingen zijn er om gemaakt te worden. Neem even contact met ons op, we kijken graag even met je mee wat er mogelijk is! Dit kan per mail: info@party-tours.nl Of per Facebook: www.facebook.com/PartyToursNL

Let’s keep in touch!

Bij Party Tours vinden we het onwijs leuk om met je in contact te blijven. Hoe interactiever we met de klant kunnen zijn, hoe beter! Like ons op Facebook en volg ons op Instagram, zo blijven we lekker met elkaar in contact!

Www.facebook.com/PartyToursNL
Www.instagram.com/PartyToursNL
Www.youtube.com/PartyToursNL